011-333-33-207

Khidmat Urut Batin Area Bangi, Selangor

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Video dibawah merupakan preview urut batin, sebenarnya proses mengurut batin ini akan mengambil masa 30 minit ke 1 jam 30 minit setiap sesi. Video pendek ini menunjukkan bahagian-bahagian yang akan diurut bagi tujuan urutan batin.
.

Bahagian Yang Akan Di Urut Batin (Pakej Fullbody)

 1. Bahu
 2. Belakang
 3. Pinggang
 4. Punggung
 5. Peha
 6. Betis
 7. Dada
 8. Perut
 9. Zakar
 10. Bawah Zakar
 11. Peha depan
 12. Lutut
 13. Kedua belah tangan

Urutan ini adalah bagi tujuan membetulkan urat saraf pada keseluruhan badan. Ini kerana kesihatan batin anda efek dengan urat saraf seluruh badan. Urut batin juga perlu dilakukan berulang kali. Jika anda harapkan perubahan selepas pertama kali berurut batin, saya sama sekali tidak dapat janjikan apa-apa.

Jenis – Jenis Urutan Batin

Bergantung dengan jenis urutan batin dan ilmu tukang urut tersebut, terdapat beberapa cara urut batin.

 • Urut Sakit
 • Urut Terasa
 • Urut Tak Sakit

Urut Sakit

Urutan yang menyakitkan ini mempunyai kelebihannya tersendiri. Bagi mereka yang mengalami masalah mati pucuk dan zakar tidak bangun langsung, ada baiknya anda mendapatkan khidmat urut batin dari tukang urut sakit ini. Biasanya di pelopori oleh tukang urut indonesia atau orang tua melayu. Jenis urutan ini sangat menyakitkan dan anda akan mengalami keadaan urat bengkak pada keesokkan harinya.

Badan anda akan merasa sakit sakit kerana urat yang membengkak. Akan tetapi keadaan ini berangsur pulih dalam 3 hari. Selepas 3 hari, anda perlu mengulang berjumpa dengan tukang urut batin yang sama untuk teruskan sesi urut batin. Berapa kali kena urut adalah bergantung kepada perkembangan zakar yang hampir mati atau telah mati pucuk. Saranan biasanya 3 kali ke 7 kali. Biasanya lepas urutan pertama dan kedua anda akan lihat sedikit perubahan. Namun perubahan ini biasanya sangat kecil.

Urutan Terasa

Urutan Terasa ini pula dia fokus pada kawasan dimana biasa terdapat masalah. Seperti bahu, pinggang, pinggul, leher dan kepala. Namun masih mengurut seluruh badan tetapi ada bahagian yang dilebihkan. Urutan jenis ini akan buat anda terasa sakit yang sedikit tetapi tidak sehingga membuat urat membengkak.

Urutan terasa ini adalah urut batin yang disukai ramai orang. Ini kerana ia memang terasa urutannya dan hasilnya melegakan sengal-sengal badan. Urutan jenis ini adalah sesuai bagi mereka yang mengalami masalah lemah tenaga batin, sukar tahan lama, sukar keraskan zakar dan hilangkan sakit-sakit badan.

Urutan Tidak Terasa

Urutan ini biasanya dilakukan oleh orang tua di Kampung pendalaman. Mereka sebenarnya melakukan urutan yang sangat lembut dan hanya fokus pada masalah tertentu. Ini kerana mereka orang yang berpengalaman disamping mempunyai ilmu mengurut peringkat tertinggi.

Saya pernah berurut dengan seorang tukang urut yang mana pelanggan beratur untuk berurut dengannya. Semasa itu saya alami urat belikat lari. Untungnya hari itu saya adalah orang pertama. Namun semasa diurut, saya kerap merasa geli dan agak tidak berpuas hati kerana urutannya tidak terasa, dan kesakitan pada urat belikat masih sakit. Akan tetapi esoknya selepas bangun tidur, saya mengalami perasaan yang cukup sempurna. Seluruh badan rasa ringan dan sakit belikat langsung tiada.

Setelah bertanya dengan rakan yang bawakan saya dengan tukang urut yang ini, barulah saya tahu bahawa beliau juga tukang urut patah, retak dan sebagainya. Adalah menjadi kelebihan jika anda mengalami patah dan dapat berjumpa dengan tukang urut seperti ini, kerana ia sambungkan tulang anda secara batin dan tidak menyakitkan. Tidak hairan walaupun dia tinggal di hujung kampung di kuala nerang kedah, sempadan siam dan mampu pakai kereta mewah beberapa biji dengan hasil kerja mengurut.

Saya Jenis Yang Mana?

Secara mudahnya saya jenis yang kedua. Urutan terasa, tidak terlalu menyakitkan dan fokus pada kawasan banyak angin. Mempunyai kemahiran (ilmu sedut angin), hanya letakkan jari pada kawasan tertentu, tanpa urutan pun saya masih mampu (dengan izin Allah) untuk sedut angin anda. Badan akan terasa lebih ringan.

Pengalaman Mengurut

Asalnya saya menjaga arwah ibu bertahun-tahun terlantar sakit. Antara tugas rutin saya adalah mengurut ibu. Setiap hari saya lakukan ini. Dari masa ke masa kalau ada orang datang kerumah dan mengadu sakit, saya selalu offer untuk mengurut. Kebiasaannya mereka akan minta lagi saya buat urutan kerana menurut mereka urutan saya terasa dan melegakan.

Begitu juga semasa lepak, pasti ada saja rakan yang minta tolong picitkan bahu. Saya tidak mengenakan sebarang bayaran semasa itu kerana tidak pernah menyangka yang saya ada kepandaian mengurut. Bila berkahwin, isteri saya selalu meminta saya urutkannya. Pekerjaannya sebagai guru sangat banyak berdiri dan sakit tulang belakang.

Masa ini hasil beramal, saya telah menyedari sesuatu. Adanya kelebihan menarik angin. Hanya sentuh pada bahagian tertentu pada hujung jari, saya akan mulai sendawa. Jika saya cuba tahan, akan buat saya loya dan termuntah. Saya dapati, angin pada badan sesiapa pun adalah sangat berbisa dan mengurut sebenarnya menggunakan tenaga batin juga. Ibu dan isteri, cuma 2 orang wanita yang pernah mendapat urutan tangan saya.

Jika lelaki sudah ramai yang berpuas hati. Selepas kahwin, saya berpindah dari kl ke bangi. Isteri saya mengajar disini dan saya berniaga secara online. Ada juga pelanggan yang sanggup datang ke bangi walaupun jauh jaraknya.

Untuk Urut Batin Lelaki saya banyak belajar dan timba ilmu dengan 2 orang tok guru yang tahu dalam selok belok hal beragama dan mempunyai ilmu masing-masing dalam hal berkaitan urutan batin.

Khidmat Urut Batin Di Bangi

Khidmat urut batin ini perlu melalui 3x urutan. Kerana ia bukan urutan yang menyebabkan urat bengkak, maka anda boleh ulangi 3 hari berturut-turut. Atau selang beberapa hari.

Saya juga akan membekalkan anda dengan beberapa multi vitamin yang saya sendiri guna untuk tahan lama seperti bazooka usa. Dan untuk proses urut batin saya akan gunakan minyak Super Bigger Oil yang sangat berkesan untuk besarkan zakar, panjangkan zakar, bantu tahan lama, ubati mati pucuk dan zakar keras walaupun setelah pancut.

Harga Servis Urut Batin

 1. Urut Batin Full (Seluruh Badan Dan Pinggol Ke Zakar) RM130
 2. Urut Batin Basic (Pinggang, Pinggul, Peha, Zakar) RM70
 3. Urut Zakar Untuk Besarkan Dan Panjangkan RM300 Dapat Free Minyak SBO
 4. Urutan Hilangkan Stress Belakang, Pinggang,Bahu & Kepala RM40

Lokasi : Apartment Kelisa Ria, Sg Tangkas (area komuter ukm bangi)

Masa Mengurut :
SLOT 1 – 10 pagi
SLOT 2 – 12 tgh hari
SLOT 3 – 3 petang
SLOT 4 – 9 mlm
SLOT 5 – 11 mlm

Hari: Selasa – Ahad (Isnin Cuti)

Pesakit Melayu Sahaja. Lain Bangsa Tidak Dilayan.

 Whatsapp 011-333-33-207 Untuk Tempahan

Public holiday dan dalam bulan puasa juga saya tidak beroperasi. Jadi khidmat urut batin ini akan dibuat selepas raya puasa.

 

Hubungi/Whatsapp/SMS - KLIK SINI
%d bloggers like this: