011-333-33-207

Candy B adalah produk yang berasaskan vitamin b complex yang biasa digunakan dalam mengurangkan stress. Jadi tidak hairanlah kenapa permintaan produk candy b mendapat perhatian bagi warga kota. Hari ini admin ini berkongsi testimoni pelanggan menggunakan candy b complex ini.

Candy B berasal dari USA dan Ia mempunyai Sijil Halal Jakim serta mempunyai KKM. Jadi anda tidak perlu risau kerana produk ini boleh didapati di farmasi dan kedai jamu.

Testimoni Candy B, En Ahmad KL

Ok saya pun orang biasa juga, ada masalah serupa dengan semua lelaki yang bergelar suami diluar sana. Tentulah ingin membahagiakan isteri, dan mencipta pengalaman hebat yang buat isteri merintih berkeinginan dibelai dan di diberi nafkah batin yang mencukupi. Masalah saya adalah keinginan seks yang turun naik. Ada kalanya bertenaga dan ada kalanya tidak. Sama juga dengan prestasi seks, selalu juga pancut awal. Kadang tak sampai 10 minit berdayung dah pancut.

Isteri saya jenis bukanlah suka terlalu lama, sekitar 20 minit sudah mencukupi. Tetapi jarang sekali dapat bertahan lebih 20 minit. 10 minit bukan saja dia tidak puas, malah saya juga tidak puas bersama. Satu hari masa pergi puspakom setapak saya berborak dengan Tuan Azham, rupanya beliau penjual produk suami isteri. Produk pertama yang beliau mention adalah bazooka usa, namun sebab harga 200+ saya minta yang lebih murah dan berkesan.

Beliau akhirnya sarankan gula-gula candy b. Saya cakap biar betul yoep.. gula-gula je boleh bantu tahan lama. Katanya bentuk saja gula-gula tapi kesan power bro. Dia cakap kalau nak try dulu pun boleh rm15 sebiji.

WOW.. gula-gula paling mahal saya pernah dengar..

Tapi terjebak juga saya kerana katanya ia dapat beri kesan tahan lama sehingga 3 hari. Ada KKM pulak tu. Jadi saya pun terjebak beli sebiji. Dia suruh makan time tu juga. Rasanya manis. Lepas sejam saya rasa muka panas, rasa darah jalan di muka, telinga dan juga pada adik dalam seluar rasa berdenyut tanda darah jalan. Sebab urusan di puspakom lama, saya teruskan berborak dan katanya kena banyak minum air masak kalau makan apa-apa pun produk kuat ni.

Ohh yeke, patutlah rasa panas je muka saya. Pesan beliau lagi, seelok-eloknya makan 2 jam sebelum bersama.

Kemudian saya tanya, kalau saya tak bersama balik ni rugilah?

Jawabnya nak rugi apa, kesan dia bukan kejap lagi habis. 3 hari lagi baru habis. Ohh ye tak ye jugak. Jadi saya pun beli air dan minum. Batang punai dalam seluar rasa nak meletup, sempit semacam. Al maklum lah tak pernah makan apa-apa produk ubat kuat sebelum ni. Lepas urusan di puspakom selesai, saya ke toilet untuk melepas hajat dan nak adjust parking. Membonjol pula walaupun tak stim.

Waktu kencing tengok punai saya besar semacam. Besarnya lebih sedikit dari satu genggam. Sebelum ni hampir segenggam. Balik memang terus tarik bini masuk bilik. Tak tahan sangat. Teruja pun ia. Petang tu rasa macam baru dalam tahun pertama kahwin, walaupun sebenarnya dah 15 tahun bersama.

Seks yang hebat, kerana jadi besar, isteri beri erangan yang hebat dan puas. Jadi ketat walaupun dah keluar 5 kepala bayi. Sungguh hebat penangan candy b ni ye. Setengah jam masih tak penat, tak sakit pinggang. Isteri dah bagi body language buat-buat garu telinga tanda dia dah cukup. Lepas tu saya betul-betul speeding untuk selesaikan.

Pertama kali sejak berkahwin, saya rasakan macam muda kembali. Dan tak pernah sampai 35 minit. 5 minit saya speeding supaya cepat pancut. Selalunya tak sampai seminit speeding dah pancut. Satu lagi kepuasan yang saya rasai adalah semasa pancut. Air mani deras, banyak dan kerana itu rasa lebih puas. Tak pernah saya rasa begitu puas dan tak tahu macam mana nak bayangkan betapa nikmatnya masa pancut tu… Satu perasaan nikmat yang tidak terhingga.

Salah satu yang paling saya sukai tentang candy b ini, ia bantu zakar jadi sentiasa keras. Jadi lebih mudah nak buat tusukan apabila batang terkeluar masa bersama. Kalau tidak selalunya memang kena jaga supaya tidak terkeluar, sebab kalau dah keluar memang susah nak masukkan balik sebab batang akan jadi kurang keras.

Malam tu saya datang area rumah tuan Azham untuk ucapkan terima kasih dan beli setin candy b lagi. Memang seperti apa yang beliau claim, semuanya saya dapat, malah berlebih-lebih lagi. Memang tidak rugi ambil candy b ini. Sekian testimoni saya.

Ya.. testi diatas adalah apa yang diceritakan kepada admin ye. Bukan admin punya cerita. Tuan Ahmad punya cerita.

Kesimpulannya candy b complex ni memang terbukti berkesan bantu besarkan zakar, beri tahan lama, sentiasa keraskan zakar dan pancutan yang puas sepuas-puasnya. Anda pasti berpuas hati.

Jika anda berminat untuk dapatkan Candy B, sila semak detail dibawah.

Harga Candy B Complex Original

Harga Asal Candy B Adalah RM180 1 Tin

1 Tin Mengandungi 12 Isi 12 Biji.

Harga Kami

1 Tin RM140

2 Tin RM250

3 Tin RM350

+++++

Untuk beli sila “touch” no ini bagi pengguna telefon

011-3333 3207 Azham

Whatsapp/SMS/Call

COD Percuma Dalam KL

dan Caj RM10 bagi area Petaling Jaya, Sg Besi, Cheras, Damansara.

Admin ucapkan semoga candy b dapat bantu beri kebahgiaan bersama pasangan.

 

Hubungi/Whatsapp/SMS - KLIK SINI