011-333-33-207

Terma & Privacy Belian

Terima Kasih kerana berminat membuat pembelian dilaman http://www.klmu.org/klik-disini/.

  1. Untuk Pengetahuan anda, kami tidak menyimpan apa-apa maklumat peribadi yang anda submit semasa pembelian mana-mana produk kami didalam website ini. Selepas anda submit bayaran, sistem kami akan terus menghantar detail belian anda yang mengandungi maklumat peribadi seperti alamat, no telefon dan nama anda ke email provider kami yang secure. Oleh Itu Anda selamat melakukan apa-apa urusan jual beli didalam laman ini.
  2. Kami akan menghantar bungkusan anda menggunakan “Pos Laju” yang biasanya akan ambil masa 3 hari maksimum di semenanjung dan bandar utama di sabah dan sarawak. Namun bagi pembeli di kawasan pendalaman, biasanya pos laju akan ambil sehingga 5 hari untuk menghantar kepada anda.
  3. Belian yang disahkan sebelum jam 12 tengah hari, akan dihantar pada hari yang sama, kemudian kami akan sms pada anda “Pos Laju Tracking Kod”.
  4. Pembelian anda di rahsiakan, kami hanya akan menulis sebagai “supliment” pada bungkusan anda. Tiada siapa boleh mengagak apakah isi didalamnya.
  5. Anda juga menerima jaminan pemulangan wang selama 356 hari. Ya dalam tempoh setahun, jika anda tidak berpuas hati dengan hasil yang diterima, anda boleh tuntut semula wang anda. Beli dari kami tanpa was-was
  6. Segala belian adalah didalam ringgit malaysia, kami hanya menerima pembayaran ke Akaun Maybank dan Cimb. Jika anda punyai akaun bank lain, disarankan guna “instant interbank transfer” supaya mudah kami buat semakan bayaran secepat mungkin. Anda juga boleh terus gunakan mesin cash deposit di cawangan bank kami.
  7. Belian anda dilindungi, jika terdapat sebarang kerosakan seperti, kemik, pecah dan tidak seperti yang di iklankan, anda BERHAK mendapat Gantian. Hanya perlu hubungi kami melalui borang “Hubungi Kami“.

 

 

Hubungi/Whatsapp/SMS - KLIK SINI