011-333-33-207

Ramai Orang Yang Ingin Besarkan Zakar Sebenarnya Tidak Tahu Cara Sebenar Penggunaan Sesuatu Produk!

Ini kerana, manual urutan zakar didalam kotak, biasanya mengajarkan cara menjaga kesihatan zakar seperti cara urutan 2 lubang cincin dan sebagainya. Sedangkan fungsi utama minyak pembesar zakar ini adalah untuk besarkan zakar. Masalahnya, dalam manual tiada pula detail tentang cara urut zakar bagi panjang dan cepat. Apa dia ingat, minyak dia sapu – sapu je terus besar ke???

Ini Masalahnya.Pengeluar Produk Ambil Sikap Tidak “Kaji” Keperluan Pelanggan Dan Hanya Nampak Keuntungan Sahaja.

Tapi Super Bigger Oil Memang Lain. Sapu – Sapu Je Terus Minyak Ini Bertindak Besarkan Zakar Selepas 2 Jam.

Serius Tak Payah Urut!

Maknanya, Selepas 2 Jam. Jika Anda Nak Beri Kelainan Masa Bersama. Anda Memang Ada Rahsianya!

Selain Untuk Tujuan Pembesaran Zakar, Minyak Super Bigger Oil Juga Memberikan Fungsi Berikut:

Ini Pula Testimoni Setelah Saya Sendiri Menggunakan Super Bigger Oil

Saya Membeli Kerana Gambar Diatas, Tetapi Selepas Saya Cuba Letak Sendiri Pada Belakang Tangan, Tak Keluar Pun Urat Macam Tu?? Dan Saya Mula Rasa Tertipu.

Saya test perkara ini semasa dalam kereta, lepas ambil sebotol minyak SBO. Namun dalam seminit saya gosok dengan jari memang tak nampak kesannya. Lepas saya amati betul – betul, tangan di atas adalah 2 tangan yang berlainan. Ini dilakukan oleh ejen yang tidak bertanggung jawab.

Akan tetapi selepas 30 minit sampai di kawasan tempat letak kereta, saya mula perasan yang urat pada tangan kiri tempat saya sapu sbo mulai timbul. Lepas tu saya senyum, tanda yakin this good one.

Malam itu selepas solat isyak, saya mula sapu dan buat sedikit urutan tolak kedepan sekitar 1-2 minit. Kemudiannya saya tengok adik macam biasa je rupanya. Kemudian saya biarkan dan melayan wasap pelanggan. Sedar tak sedar, dah dalam 2 jam lebih kurang. Saya lihat pada permukaan adik, lihat minyak dah mengering. Sebab saya di beritahu minyak ini meresap melalui liang halus pada kulit zakar.

Malam Tu Tak Sangka Ada “Game” Pulak!

So malam tu, pada 1st time guna selepas 2 jam lebih saya bersama dengan isteri.

Masalah Mula Jadi Apabila Saya Gagal Masukkan Zakar Dan Isteri Mengadu Sakit!

Hampir 5 minit jugak nak adjust, last – last saya ambil sedikit minyak sbo untuk dijadikan pelincir. Baru dapat masuk. Anehnya, situasi ini biasanya dialami oleh orang yang sudah berkahwin. Mungkin kerana penat bekerja dan kekurangan stamina, 5 minit boleh membuat zakar menjadi kendur dan susah nak di keraskan zakar semula.

Itu yang anehnya, walaupun ambil masa 5 minit nak adjust masuk, tapi zakar sentiasa keras macam besi.

  1. Dari pihak saya, kelazatan yang dirasai adalah yang berlainan dari yang pernah dikecapi sebelum ini.
  2. Cengkaman pada zakar menjadi lebih SEDAP apabila menggunakan ia sebagai pelincir.
  3. Zakar keras macam besi buatkan tusukan lebih padu, isteri merasa lebih puas kerana zakar yang keras ini mudahkan sentuhan pada titik GSPOT didalam faraj.
  4. Pendek kata, zakar yang keras akan membuat isteri anda mudah klimak.
  5. Masa bersama yang menghairankan saya, bukan makan ubat kuat. Tapi cuma sapu saja membuatkan masa normal 10 – 15 minit menjadi 30 minit malam itu. Penat pinggan wooo..
  6. Lepas dah pancut, biasanya memang susah nak bangun untuk 2nd round. Tapi walaupun dah pancut, zakar masih keras.

Tu yang kagum sangat tu. Baru 2 jam pakai. Seterusnya saya mulai lihat yang kulit zakar menjadi tebal dalam masa 3 hari. Dan saya hanya gunakan dari malam hingga kepagi sahaja. Setiap hari saya membuat urutan jelq, iaitu urutan menarik zakar menggunakan jari saja dan ditarik seperti video dibawah.

Hasil Yang Diterima

Dalam masa 5 hari, saya try ukur untuk melihat keberkesanan super bigger oil. Hasilnya tidak banyak, sekitar 5mm pemanjangan berlaku. Namun selepas 2 minggu menggunakan sbo, hasilnya sangat baik iaitu saya mendapat 1.5cm pemanjangan.

Pada saya hasilnya lebih banyak dan baik berbanding penggunaan vimax canada atau pil bazooka yang hanya beri 5mm sebulan. Akan tetapi, tidaklah bermaksud vimax atau bazooka ni tak bagus, ia mempunyai fungsi – fungsi lain yang mana produk sapu tidak dapat tawarkan seperti fungsi Tambah air mani.

Testimoni Kedua Pula Dari Pelanggan Yang Dapatkan Khidmat Urut Batin

Kerana itu saya sangat yakin dengan minyak ini. Selain itu saya juga ada membuat service urut batin yang berlokasi di Bangi. Dan proses urutan batin saya gunakan 2 minyak. 1 minyak angin untuk urutan seluruh badan. Dan minyak super bigger oil saya guna untuk urut dari bawah telor, kawasan 3 segi pada zakar sendiri.

Salah seorang pelanggan merasa teruja semasa saya gunakan minyak ini padanya. Katanya zakar beliau hampir mati dan kalau dapat bangun pun sekejap saja, itupun tak kuat. Beliau tak pernah urut batin dan mengikutnya masalah terjadi disebabkan penyakit kencing manis beliau. Pelanggan ini mengambil 3x sesi urutan, pada kali pertama datang lagi, zakar beliau sudah mulai mengeras padu hasil saya sapu dan urutkan zakar beliau dengan SBO.

Feedback beliau, zakarnya sudah mengeras dan mampu untuk bersama. Cuma belum dapat tahan lama lepas pertama kali datang berurut. Saya Alhamdulillah dahulu. Semuanya berlaku dengan izin Allah. Dia nak kita berusaha, selebihnya Allah yang sembuhkan. Semua perbelanjaan urut batin ini dibayar isterinya.

Lepas 3 kali datang, zakar beliau mampu bangun semula dan sudah boleh jadi suami idaman semula.Isterinya pula mengucapkan terima kasih yang teramat sangat kerana katanya mereka baru berkahwin, tapi tak sangka suaminya duda anak seorang itu menghadapi masalah batin. Bantuan yang diberikan dalam membantu suaminya yang sudah hampir mati pucuk sangat bermakna buat mereka sekeluarga.

Terakhir bulan lepas, isteri muda ini beritahu pada isteri saya yang dia sudah mengandung kerana zakar suaminya sudah mulai berfungsi. Katanya juga, suami ada sifat panas baran bertukar jadi romantik dan selalu senyum.

Pada saya, sikap panas baran tersebut berpunca dari stress kerana maruah beliau sebagai suami telah tercalar. Jadi dengan menunjukkan marah, ia adalah cara untuk jadi “dominan”, kerana takut maruahnya di injak – injak untuk menutup kekurangannya.

Baik, itu adalah serba sedikit testimoni saya besarkan zakar dengan menggunakan Super Bigger Oil. Ia memang terbukti berkesan. Saya malasĀ  nak upload testimoni banyak – banyak kerana blog saya sering menjadi mangsa ciplak. Namun apa yang boleh saya nyatakan adalah Jaminan Pemulangan Wang 100% dalam masa 90 hari jika SBO gagal besarkan dan panjangkan zakar.

Klik Untuk Besarkan

Ya, Jaminan Pemulangan Wang 100% Jika Tak Berkesan

Ya Dalam Tempoh 90 Hari, Jika Anda Gagal Mendapat Sebarang Kesan Besar. Anda Boleh Terima Pemulangan Wang 100%

Haaa… Tak main – main punya, bukan saya saja – saja tulis, tetapi pada kotak memang ada dilekatkan sticker “90 Days, 100% Money Back Guarantee

Klik Untuk Besarkan

Berapakah Harga Super Bigger Oil?

Harga Super Bigger Oil dilihat agak tinggi bagi mana – mana minyak urut pembesar sepertinya. Malah, didalam pasaran, ia hanya satu sahaja yang ada tawarkan pelbagai fungsi yang ditulis diatas dan masa sama ia mengandungi imported ingredients iaitu Dhab yang biasanya boleh didapati di kawasan padang pasir. Minyak dhab pula memang dah terkenal sebagai ubat mati pucuk, jadi tidak hairanlah mengapa harganya sedikit tinggi kerana fungsi mengubati zakar yang mati pucuk pun boleh dibantu insyaallah.

Lagipun, pengalaman menggunakan produk – produk seperti ini membuka peluang kepada saya untuk mengenali kelebihan dan kekurangan sesuatu produk. Dalam SBO saya belum lihat kesan sampingan maupun kesan buruk berlaku kepada saya.

Berbanding dengan penggunaan minyak lintah lain, yang pernah saya gunakan sebelum ini. Ada diantaranya menjadikan kulit zakar, ari – ari dan pelipat peha iaitu kawasan 3 segi menjadi gatal. Ada juga minyak lintah yang tidak diketahui dos pewangi yang dimasukkan berlebihan, menjadikan kulit zakar dan telur mengelupas.

Ada juga minyak belacak yang disubmit pemborong mempunyai bau ayam goreng berempah yang sangat menyelerakan, tapi potong stim bagi yang menggunakannya. Habis kain baju berbau ayam goreng.

Ok, harga minyak SBO yang mengandungi Extrak Lintah, Belacak dan Dhab adalah RM220 seperti yang tercatat pada kotak super bigger oil. Bermakna harga yang kami ambilpun tinggi, walaupun ambil dari owner produk sendiri. Ia bukanlah produk murahan seperti yang biasa saya jadikan freegift.

Tak Mungkin Saya Akan Jual Produk Yang Ada Moneyback Guarantee Kalau Hasilnya Dingdong – Dingdong! Macam Yoyo. Kejap Panjang Kejap Pendek!

Jadi lagi sekali, saya nyatakan yang Harga Super Bigger Oil seperti tercatat pada kotak adalah RM220. Isi didalamnya 40ml mengandungi 1000 titis minyak super bigger oil. Penggunaan pada sebelah malam, sebelum tidur dan dibiar kepagi, mampu bertahan 2 bulan untuk panjang dan besarkan zakar.

Namun jangan risau, sebab belian anda dilindungi jaminan pemulangan wang 100% jika anda gagal mendapat pembesaran dan panjang idaman. Bergantung pada kerajinan anda, jika anda buat rutin ini setiap hari dan buat urutan jelq 1-2 minit seperti video diatas, insyaallah anda akan mendapat hasil panjang sekitar 1 inci sebulan. Dan perkara ini tidak mustahil dicapai kerana ia adalah Formula yang Terbukti Berkesan!

Super Bigger Oil Mungkin Sedikit Tinggi Harganya, Tetapi Berbanding Minyak Pembesar Zakar Lain Yang Pernah Kami Jual, Kami TAK PERNAH Janjikan Apa – Apa Hasil Kerana Ada Produk Yang Anda Kena Beriya Urut Dan Kena Makan Bersama Vimax Atau Bazooka Untuk Dapatkan Kesan Terbaik!

Tetapi Super Bigger Oil sahaja, tanpa gabungkan produk lain, sudah mencukupi untuk beri sekitar 1inci dalam sebulan.

TAK PERCAYA??? Buktikan Sendiri Sekarang!

HARGA SUPER BIGGER OIL RM220

GUNAKAN KUPON “MURAH” UNTUK DAPATKAN DISKAUN TERHAD DAN PENGHANTARAN PERCUMA

Hubungi/Whatsapp/SMS - KLIK SINI