011-333-33-207

Blog Lelaki Masa Kini

Terima Kasih Singgah Ke Blog Lelaki. Selamat Datang. Kami Sedia Bantu Selesaikan Masalah Kelelakian Anda.

Mempunyai zakar yang besar, panjang, gemuk, padat, berurat dan kuat tenaga batin adalah idaman ramai lelaki. Memiliki zakar yang power luar dan dalam ini memberikan anda kehebatan dimata isteri. Kami faham masalah anda. Bukan semua orang dilahirkan dengan Pakej Sempurna.

Kebanyakan kita lahir dengan pelbagai genetik. Ibu ayah kita tidak dapat melihat atau mencuba buat persediaan awal untuk kesihatan batin anak – anak lelakinya. Ia tiada bagi jurusan kanak – kanak dan hanya terpakai apabila dewasa sahaja.

Bagi lelaki bujang, bila memiliki saiz zakar kecil dan pendek, mereka mempunyai satu perasaan. Perasaan kekurangan, lantas mereka takut untuk memberikan perasaannya untuk diketahui orang lain. Sungguhpun di dalam hati senang melihat orang lain berawek dan berumah tangga, tetapi bagi lelaki yang merasa diri kekurangan dari segi saiz, sering melupakan hajat untuk berumah tangga.

Anda tidak berseorangan, apa yang penting anda mempunyai zakar. Berdoalah agar dipertemukan jodoh dengan wanita yang boleh merasa puas dengan saiz zakar kita. Namun jangan lupa berusaha, dan sampai ke laman ini merupakan satu keistimewaan kerana anda akan di bimbing untuk mendapat saiz zakar yang sempurna.

Azham Zanal Admin dan Penulis

Nama saya Azham Zanal. Admin dan Penulis yang membangunkan web ini. Berpengalaman membesarkan zakar sejak 2013. Semasa itu bujang dan selepas ketiadaan kedua ibubapa, saya mula berasa sunyi. Saya juga sama situasinya seperti diatas. Memiliki zakar yang kecil dan pendek. Memiliki perasaan rendah diri, tiada condifen dihadapan wanita. Walaupun awek tu tak tahupun jika zakar saya kecil.

Namun, istilah zakar kecil ini seperti sudah sinonim dengan diri saya yang gemuk ni. Saya memilih untuk “Putus Harapan” walaupun belum berusaha seperti anda. Anda beruntung kerana sampai kelaman ini. Namun saya tiada rujukan untuknya. Kerana itu saya beralasan nak jaga emak. Sedangkan emak lagi tahu yang masa depan saya panjang lagi selain menghabiskan masa menjaganya.

Selepas ketiadaan emak, saya ambil keputusan untuk bekerja seberang laut. Masih dalam Malaysia, di Labuan.Tempat Kerja bagi orang yang gila kerja dan tiada life. Memang sabtu ahad pun bos kerah suruh buat itu dan ini. Lama – lama saya bosan dan balik ke KL. Masa ni umurpun dah 31 dan masih membujang.

Waktu Inilah Saya Sedar Yang Kehidupan Perlu Di Teruskan

Walaupun membujang, saya aktif berniaga dan mempunyai pendapatan. Fasa kehidupan yang dilalui pada usia ini, menyebabkan apa yang sebelum ini saya rasa mustahil tiba – tiba berbunga dihati. Rasa ingin memberikan kasih dan dikasihi. Kehidupan bujang seperti tiada makna, tiada komitmen dan happy go lucky aje. Tiada cabaran.. adakah itu namanya kebebasan?

Lantas masa inilah saya terdetik hati untuk berkahwin. Sudah ditekadkan satu masa dahulu, dinyatakan pada kawan – kawan yang saya tidak mahu tua dan mati tanpa ditemani sesiapa. Saya akan berkahwin, saya mahu merasa seronoknya berumah tangga.

Namun, saya mesti atasi permasalahan saya terlebih dahulu. Panjang lagi kisah saya membesar dan memanjangkan zakar. Ianya satu cerita yang exklusif. Dan jika anda berminat untuk dengar saya bercerita lagi, elok rasanya anda berdaftar dengan email dibawah.

Ianya adalah satu pengalaman yang panjang dan penuh trial dan error tentang bagaimana saya cuba membesarkan zakar. Kini pada usia 35, perkahwinan kami sudah genap setahun pada waktu tulisan ini ditulis. Dan kami sedang menanti kehadiran orang baru dalam keluarga kecil ini. 2 Bulan lagi insyaallah.

Selain itu, selain saya kongsikan panduan bagaimana kejayaan ini dapat dicapai bagi mereka yang nak besarkan zakar. Saya juga ada sediakan 8 Video cara urut zakar supaya zakar cepat besar dan memanjang.

Khidmat Dan Produk Kami

Vimax Canada Izon

Untuk Lelaki Bujang – Kerana Adik Tak Minta – Minta

Vimax Canada memang satu nama yang tidak boleh diperkecilkan dalam membesarkan dan memanjangkan zakar. Ia sangat berkesan untuk membesarkan zakar dan telah ada sekitar 18 tahun didalam pasaran. Punca ia masih kekal didalam pasaran adalah kerana keberkesanannya. Sebab itu tidak pernah surut permintaannya.

Vimax Canada sesuai digunakan oleh Lelaki Bujang, kerana ia hanya ada fungsi besarkan dan panjangkan zakar. Fungsi untuk tahan lama ada, tetapi sedikit sahaja. Jumlah kapsul Vimax Canada Original adalah 30 biji. Kapsulnya jernih lutsinar, menampakkan herba didalamnya yang berwarna brown atau coklat.

Izon pula adalah HOLOGRAM bagi Vimax yang original. Pada hologram izon, kita boleh lihat sebuah kotak dan sisi setiap kotak ini mempunyai dot yang berbeza. Ini adalah ciri original yang tidak boleh ditiru. Selain itu pihak vimax ada memasukkan siri number diatas setiap cetakan hologram yang mana, siri number ini boleh disemak di laman web Vimax Canada untuk pengesan original. Jika berminat untuk mendapatkan solusi dengan vimax, sila semak detail pada link berikut.

Bazooka Pills USA (60 Biji)

Untuk Lelaki Yang Dah Berkahwin Sahaja Sebab Ada Fungsi Tahan Lama Yang Mesti Ditunaikan Dengan “Bersama”

Bazooka USA pula muncul kira – kira setahun selepas kelahiran Vimax. Bazooka membawa pembaharuan baru dengan menambah semua herba yang dimiliki vimax. Jika vimax mengandungi 8 bahan utama untuk besarkan zakar. Bazooka usa pula telah menambah lagi 7 bahan yang berkesan bagi fungsi tahan lama dan juga kesuburan.

Herba tahan lama yang dimaksudkan adalah Tongkat Ali dan Maca. Ia digunakan untuk meningkatkan libido dan keinginan bersama apabila zakar kerap mengeras. Ia sama sekali untuk orang yang berkahwin. Selain 2 bahan diatas, bazooka juga mempunyai vitamin E dan Zink yang masing-masing memberi kebaikan untuk meningkatkan pengaliran darah ke zakar dan bagi tujuan kesuburan. Semasa memancut, air mani akan lebih banyak, deras dan pekat.

Lain – lain bahan ditambah supaya pengguna pil bazooka mendapat kesan terbaik dalam membesarkan zakar, menambah tenaga, stamina dan juga kekuatan. Malah bazooka usa kini semakin mendapat permintaan tertinggi kerana pelanggan sudah mula faham dengan fungsi yang ditawarkan dalam setiap produk lelaki. Jika anda berminat untuk dapatkan bazooka, sila semak pada link dibawah.

Khas untuk mereka yang telah berkahwin, baru berkahwin dan bakal berkahwin. Urut batin memang wajib dilakukan. Saya akan buat urutan pada seluruh badan dahulu sebelum masuk kebahagian zakar yang terakhir. Namun sebenarnya bukanlah urutan zakar, ia lebih kepada urutan urat saraf yang bersambung dengan zakar. Jika anda tiada berkeinginan kahwin, jangan gatal – gatal nak urut zakar. Sama juga dengan lelaki gay yang datang nak cari fun, saya tiada sebarang service menurut nafsu bodoh ini. Bagi yang berkenaan sahaja boleh menggunakan service urut batin.

Saya disini untuk membantu anda menjadi Lelaki Perkasa, Jantan Tulen. Jika berminat semak pada butang dibawah.

Super Bigger Oil adalah minyak pembesar zakar yang paling berkesan. Testimoni penggunaan admin mendapat 1.5cm dalam masa 2 minggu sahaja. Ia mengandungi 50% extrak Lintah, 25% Extrak Belacak dan 25% lagi Extrak Dhab (dari arab).

Selain membesarkan zakar, ia sangat sesuai bagi mereka yang menghadapi masalah lemah tenaga batin seperti zakar sukar keras, sukar bangun dan mati pucuk. Jika berminat sila semak link dibawah untuk baca testimoni guna sbo ini.

Hubungi/Whatsapp/SMS - KLIK SINI